11 Mart 2009 Çarşamba

Google dalgalanması nedir.?

Merhabalar..

Bu sıralar Google bir deniz misali dalgalanmaları halen sürüyor. Şimdi bu dalgalanmanın ne olduğu anlatmaya çalışacağım.

Google dalgalanması;

Seoda siteyi üst sıralara çıkartmaktan çok siteyi üst sıralarda yerinde tutmak önemlidir. Siteniz sıralamalarda bigün 1. bigün 3. diğer gün 4. sıradadır bunun sebebi ise GOOGLE DALGALANMA'dır. Google'de her saniyede güncelleme yani dalgalanan bi sistem vardır. Google 'daki dalgalanmayı bi deniz gibi düşünürken eğer sabahları az dalgaı veya sakindir. Akşamları ise dalgalanma fazladır. Sizi bir köşeden diğer bi köşeye atabilecek kadar şiddetindedir. Fakat bu dalgalanmalarda dalgalardan önceki yerinize geri dönersiniz. Bu dalgalanma sırasında büyük değişikliklerde görülebilir. Googlenin dalgalanma hiç bir kimse bilemez, çünkü google sürekli olarak bir deniz misali dalgalanır. Bazen şiddetli bazen ise sakin bir biçimdedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
moda moda life gelinlik modelleri ayakkabı modelleri dekorasyon moda haberleri teknoloji haberleri internet haberleri android android oyunları video izle seo