13 Mart 2009 Cuma

Kalite ve Seo

Selam..

Bugün sizlere sitenizdeki kaliteli içeriğin özgün makalenin seoya etkileri hakkında biraz bahsedeceğim.

İlk olarak kaliteli içerikten yani kaliteden bahsedelim..

Kalite nedir.?: Her sektörde olduğu gibi firmalar olsun kurumlar olsun vs. yaptıkları işlerde her zaman kalite göz önünde bulunur. Kimi yavaş olsun tam olsun, kimi hızlı olsun öz olsun ister. Kalite üzerinde maddi ve manevi olarak bişeyler harcamak demektir. Kaliteli iş etraftan değil tamamen kendi birikiminizden oluşan iştir. Kaliteli iş yapmak kısa vadeli değil de uzun vadeli olması daha avantajlıdır.

Seo'ya etkisi nedir.?: İnternette bir çok markalamış site görüyoruz. Örneğin; ( haberturk, mackolik, izlesene ) vs. bunlar ilk başlarda tamamen özgün projeler idi. Tamamen kendi birikimlerinden faydanalanara emek harcayarak yaptılar. Ne tüm gün link kastılar nede aceleci davrandılar. İşlerini sadece zamana bırakarak kısa zamanda ve hızlı bir şekilde başarı beklemediler uzun bir zaman bıraktılar sadece. Ve bildiğiniz gibi Google kaliteli içeriği sever. Kaliteli içerğie emek harcanmış özgün ve kaliteli sitelere sahip çıkar. Sizde eğer başarılı olmak istiyor iseniz " Kalite, Temiz içerik ve özgün " olun elbette kısa vadede başarılı olamazsınız ama uzun vadede başarılı olucaksınızdır. Eğer sizde markalaşmak istiyorsanız Kaliteye önem vermek zorundasınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
moda moda life gelinlik modelleri ayakkabı modelleri dekorasyon moda haberleri teknoloji haberleri internet haberleri android android oyunları video izle seo